Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudtok olyan programot/pro...

Nem tudtok olyan programot/programokat amivel kilehet emelni a színt? Van példa!

Figyelt kérdés
pl. : [link]
2010. febr. 19. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint Photoshopot ajánlom, de ha kezdő vagy e téren, nem biztos hogy a legjobb választás. Ha csak egy képről lenne szó, szívesen +oldom ha gondolod!:)
2010. febr. 19. 19:33
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi de nem kell :) mert amikor kedvem van akkor ugy csinálnám mert vannak képeim :) de em hiszem h 24 orában rám érnél :) de azért köszönöM !
2010. febr. 19. 19:42
 3/11 A kérdező kommentje:
szerinted Gimppel lehet ?
2010. febr. 19. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Épp ezt akartam irni.

Gimp.

Ugyanazokat tudja mint a Photoshop, csak ingyenes :) Hát nem szuper? Nekem Photoshopom is van, teljes, legális, és gimpem is. Hát a gimpet használom. Okos kis program.

2010. febr. 19. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Gimp az jó.

Ha már ilyenről van szó, valaki meg tudná mondani, hogy milyen programmal lehet ugyanezt videóknál megcsinálni?

2010. febr. 19. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:
de nem nagfyon értem ! megvan h kell pl átszínezni a szemed vagy a hajad ! csak az nem h hogy kell fekete fehérré tenni és utána azt az egyet színesen hagyni !
2010. febr. 19. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:

.

Rétegeket (layer) kell létrehozni, azokat külön kezelve a megfelelő részeken befolyásolhatod a színeket.

[link]

.

2010. febr. 19. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:

.

Konkrét példát is találsz: [link]

.

2010. febr. 19. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:

A képet duplázod két rétegen. Képzeld el úgy mintha egymásra raknád őket. A felső kép fekete-fehérré változtatod, az alsó színes marad. Hogy lásd mit kell csinálni a felső képet láthatatlanná teszed (photosopban kikapcsolod mellette a kis szem ikont, gimpben sajnos nem emlékszem, de talán ugyanígy)Az alsó színes képen kijelölő eszközzel kijelölöd amit színesen akarsz látni. Rákattintasz a rétegeknél a felső rétegre, mert most ezen dolgozol és kivágással kivágod a kijelölést. Ekkor tulajdonképpen vágsz egy lyukat a fekete-fehér képbe, amin keresztül átlátszik az alsó színes. Ha elmented jpg formátumba a két réteget "összeragasztja" egy képpé.

Ez csak egy gyors leírás, remélem ez alapján elképzelhető hogyan is működik ez. Hogy szebben nézzen ki lehet rajta finomítani, elmosni itt-ott, olvass utána.

2010. febr. 20. 02:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Én ehez nem értek :) de köszii :)
2010. febr. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!