Miért nem működik a wifim?!
Figyelt kérdés
Van egy Acer EX5635ZG laptopom... adtak hozzá CD-t is van rajta négy féle wifi illesztőprogram, egyik sem működik! :@ A laptopon eredetileg linux volt, de nem tetszett és XP-t raktam fel. Létezik olyan, hogy a wifi nem kompatibilis az XP-vel? A gépet 2 hónapja kaptam azóta nem működik, csak most már kellene a wifi azért érdekel.2010. febr. 19. 19:20
1/11 anonim válasza:
itt kiválasztod : Notebook-> Extensa -> 5635ZG -> XP
legörgeted és megtalálod a megfelelő drivert, ne csodálkozz nem 1 fajta wifi driver lesz
2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
de innen már leszedtem az összeset, egyikkel sem működött... nem tudom hány oldalról szedtem le programot minimum 20-at kipróbáltam már.
2010. febr. 19. 19:29
3/11 A kérdező kommentje:
mind1 majd szerintem elviszem majd az acer boltba és megmondom csináljanak vele valamit.
2010. febr. 19. 19:36
4/11 anonim válasza:
Azt nézd már meg még hogy felrakta-e a drivert.
Sajátgépen jobb klikk-> kezelés-> eszközkezelő -> hálózati kártyák ha itt mutatja rendesen( nincs mellette sárga ?) akkor csak simán ki van kapcsolva
5/11 anonim válasza:
Laptop oldalán vagy valahol egy wifi gomb? Nincs?
6/11 anonim válasza:
az XP csak SP3-tól támogatja a WPA2-es titkosítású wifit.. ha SP2-es vagy korábbi XP-d van, akkor kell hozzá patch a Microsoft oldaláról.
7/11 A kérdező kommentje:
2010. febr. 19. 19:56
8/11 A kérdező kommentje:
2010. febr. 19. 20:01
9/11 anonim válasza:
próbáld meg úgy telepíteni hogy az eszközkezelőben kattints rá jobb gombbal-> illesztőprogram frissítése. Feldob egy ablakot, nethez ne csatlakozzon-> a magam választom ki a helyet opciónál tallózd be a telepítőt meg fogja keresni magának ami még hiányzik
10/11 A kérdező kommentje:
sikerült!!! 100000000x köszi!
2010. febr. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!