Ipon vagy a pcx-ről érdemes rendelni?
A pcx-en a gép amit ősszeraktam : 139+ 2ezer FT a kiszállitás.A gépösszeszerelés az 5ezer ft. = 146K FT
Az iponon a gép amit összeraktam az 145ezerft +a kiszáálitás az 0ft , és a gép összeszerelés valaki nem tudja mennyibe kerül ?
de viszont az ipon azt irja a gépösszeszerelésnél hogy : Garanciális levásárlás és/vagy beépítés esetén csak a Tüzér utcában van lehetőség a személyes átvételre!
(vagy is csak akkor tudom össze rakatni ha elmegyek Bp-re az üzletbe ? szóval hiába kérem az össze rakatást nem szállitjál ki ?
A válaszokat elöre is köszönöm.
A garanciás levásárlás azt jelenti, hogy valamid tönkrement, garanciális, de nem tudnak ugyanolyat adni, ezért levásárolhatod az üzletükben. Szóval ez nem arra vonatkozik, mikor új gépet rendelsz.
(Egyébként is csak azt jelenti a mondat, hogy garanciális levásárlást nem intéznek a Francia úti telephelyükön, tehát még ez esetben is lehet kiszállítással intézni a dolgot.)
oké akkor most 1 olyan kérdésem lenne hogy az ipon nál össze tudom rakatni a gépet amit renelek ? ha igen
hol és mennyitét ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!