Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem seedel az Utorrentem?

Miert nem seedel az Utorrentem?

Figyelt kérdés
Amikor letoltok egy uj torrentet akkor a gep nem akarja azt vissza seedelni es ezert mindig minden torrent oldalrol kitiltanak valaki tudna ebbe nekem segiteni valahogy?
2015. ápr. 8. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha olyan tartalmat töltesz le ahol nincs valós leecher, vagy túl van seedelve, ott nem fogsz tudni szinte semmit visszaosztani.

Okosan kell csinálni és nem nekiugrani mindent letölteni. Ha van free torrent az oldalon, azokat tölteni, mert nem számolja a letöltését. Ha máshogy nem megy, olyan dolgot kell letölteni ami népszerű, és látod hogy rendszeresen sok letöltője van, függetlenül attól hogy érdekel-e téged vagy sem. Minél előbb töltöd le és állsz be seedbe, annál jobb az esélye hogy rád kapcsolódnak, így akár más oldalról származó azonos tartalommal is be tudsz állni anélkül hogy le kellene töltened.

2015. ápr. 8. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom ezzel sokat segitettel es ignybe veszem a tanacsodat! :)
2015. ápr. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!