Ilyen felirattorzítást hogyan lehetne készíteni? Van program, amivel könnyen megoldható?
Az alábbi képen látható módhoz hasonlóan szeretnék feliratokat torzítani képeken, de sehogy sem jön össze (gimppel és inkscape-pel próbáltam eddig). Ha valakinek van jó javaslata, azt megköszönöm. :)
A mintakép:
Jó későn válaszolok, de hát Tengort úgysem lehet megelőzni...
A magam részéről nagyon jó kis programnak tartom az Inkscape-et, igazi szívfájdalmam, hogy erre az egy dologra alkalmatlannak bizonyult. A következő, érdekes képekből álló sorozattal szeretnélek meggyőzni arról, hogy emiatt még nem érdemes sutba dobnod:
Köszönöm!
Az általam linkelt képnél talán egy fél fokkal egyszerűbb a gimpet használni, de ezt a perspektíva opciót alaposan át fogom tanulmányozni az inkscape-ben is, mert lehet, hogy más esetekben ez bizonyul majd hasznosabbnak.
Utólagos megjegyzés: a kép, amihez a kérdésben segítséget kértem, annyira rosszul nézett ki, hogy végül másik megoldást kerestem. De legalább tanultam két dolgot is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!