Nem indul el egy játék se! Megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a problémám az lenne hogy egy játék se indul el nekem, 64 bites win 7-em van, 1-2 napja lett újratelepítve. A gond az le torrenteztem most egy játékot (Mafia II) de azt írta xinput1_3.dll hiányzik a gépről, akkor azt letöltöttem utána meg binkw32.dll hiányzik, és akármilyen játékot töltök le ilyesmi hibákat tapasztalok, multiplayer játékot is töltöttem le ott azt írja hogy Direct X Device Not found (ez nfs world nél volt) és össze vissza töltögettem le a direct x-eket de semmi, ugyan ez volt minecraft-nál és battlefield-nél. Mi a megoldás??2015. ápr. 8. 07:24
1/2 anonim válasza:
Nem szabad össze-vissza töltögetni. Most már telepítheted újra az egész rendszert... Szoktak mellékelni a játékokhoz DirectX, Visual C++ és hasonló frissítéseket általában egy redist mappában. Azokat kell feltelepíteni. (De sokszor ezek felmennek maguktól, csak hát ugye warez verziók...) Ilyeneket keress meg nyomd be az automatikus windows frissítéseket. Egy frissített rendszernél nincsenek ilyen hiányosságok...
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben kösz szépen, már félig meddig megoldódott a vidi kártyban volt a gond telepítettem hozzá valami programot és már pár játék elindult.
2015. ápr. 9. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!