Mi fut a háttérben hogy minden 2-3 másodpercben a kurzor mellet jelenik meg a karika?
Minen 2-3 másodperben a kurzor mellet jelenik meg a karika es fojamatosan egy filmet nem lehet meg nezni mert egyvégbe hozza be tálcát. Képek: [link]
ezek vannak a gépen meg a Mortal Kombap kompletre edison. A tegnap raktam ujra a gépet és akkor is csinálta. Más windowsal. És ha nem csinalok semmit akkor is a proci 69% ok uzelem(Intel dual core 2.2Ghz) Mit tegyek hogy ne jelenjem meg a karika a kurzol mellet és hogy ne legyen igy hasznalva a proci(ha nem megy semmi akkor sem kéne a procinak 69%on mükődnie)?
Szerintem az nvstreamsvc lesz a ludas. (Nvidia Stream Service.)
(Azt is megpróbálhatod, hogy az Nvidia GeForce Experience-t leszeded vagy letiltod.)
Futtatás - "msconfig". Utána startup fülön ki lehet venni a pipáját. Feltéve, hogy valóban az a gond, de egy próbát megér.
https://www.youtube.com/watch?v=Wm3TUTmXZcQ
(Első 1 perc a lényeg.)
Megoldódott végül a problémád? Nálam is ugyanez van, nézem a filmet és félpercenként behozza a tálcát, a "gondolkodós" karika már egyszerűen kikészít.
Az előző hozzászóló tanácsát megfogadva próbáltam kikapcsolni ezt-azt, de semmi változás.
Viszont néhány napja a böngészőmben (Chrome) megjelent valami delta-homes bigyó, és sehogy sem tudom kitakarítani onnan, programok között sincs semmi. Most tuti kiverek néhány biztosítékot, de mentségemre szóljon, hogy nő vagyok és nem egy számítógépzseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!