Az Audacitynél melyik funkcióval tudok egy hangfelvételből részleteket kisípolni és eltorzítani a hangot bizonyos részeken?
A torzítás már egyszer pedig sikerült, csak az nem megy, hogy ne az egészre vonatkozzon, hanem kijelölt részekre csak. A másik gondom, tehát h X részek ne is legyenek hallhatók (kisípolás vagy akármilyen effekt, bármi ...), ezt meg nem találom egyáltalán.
Valaki segítene? köszi
Ha csak egy kis részt jelölsz ki, akkor minden módosítás csak arra lesz érvényes.
Torzítás: Effektek---Hangmagassásg v. vagy tempó, stb.
kisípolás. kijelölöd az adott részt. és lenémítod. Letöltesz egy "beep" hangot, és az adott rész alá illeszted !
Készíts sípoló hangot-Generálás- hanggenerátor ablakban frekvenciának adj 1000-et és tetszőleges időt(én 10mp-t szoktam)
Nyisd meg a szerkeszteni kívánt felvételt jelöld ki a kisípolni kivánt részt csökkentsd a hangerejét.Ha ezzel kész vagy simán dobd bele az audacitybe a sípoló hangot,külön sávban a felvétel elejére kerül,húzd a lehalkított hely alá és ha szükséged van rá többször másolás beillesztéssel vagy a fenti módon megismételhető.A sok sáv ne zavarjon mert mentéskor egyesíti.Ha nem akarsz ennyit babrálni akkor simán jelöld ki a megfelelő részt és az effektekben válaszd az invertálást és máris értelmetlen lesz visszafelé a káromkodás ha esetleg még tovább akarsz szerkeszteni hangmagasság állítással tudod torzítani a hangot.
Egy javaslat-legegyszerűbb kijelölni és kivágni.
OK KÖSZI, PRÓBÁLKOZOK, igen, a kivágást akartam én is, csak mégis maradnia kell vmi nyomnak, hogy ott volt valami, ezért jobb a sípolás.
nem kis feladat ez nekem, de megpróbálom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!