2010-es Microsoft Office PowerPointot hogyan tudom úgy beállítani, hogy a Wikipédiából bemásolt szövegben lévő egyes szavak ne legyenek sötétkékkel megjelölve és aláhúzva?
Több módon is beállíthatod. Beillesztés után megjelenik a szöveg mellett egy ikon, a beillesztés beállításai. A jobb szélén lévő kis háromszögre kattintva megjelenik egy kis menü, abból kiválasztod a "Célformátummal megegyező..."-t, vagy a "Csak a szöveg megtartása"-t.
Vagy a bemásolandó szöveget egy Jegyzettömb-be illeszted, majd onnét kimásolva illeszted be, így eltűnnek a formázások.
Nekem csak az jelenik meg a beillesztés beállításaiban, hogy:
Céltéma alkalmazása (C)
Kép (K)
Ezt a kettőt tudom kiválasztani, de az egyes szavak továbbra is kékek maradnak, és továbbra is alá lesznek húzva.
Azt amit te mondtál, nem mutatja.
Ja, és azok a bizonyos kék, és aláhúzott dolgok tulajdonképpen linkek, mert a kimásolt szövegben a másoláskor benne vannak a formázások is. A Jegyzettömb (Programok-Kellékek útvonalon található) ezeket nem tudja kezelni, ezért csak a szöveg marad meg. Ha egy html szerkesztőben megnéznéd ezeket a kimásolt részeket, ott látni is lehet(ne) ezeket a formázásokat.
Tehát próbáld meg, garantáltan csak a szöveg marad meg, minen egyéb hozzáadott dolog nélkül.
minen= minden
Bocsi, de azért húsvét van, és a folyadékneműek hatása a billentyűzeten is érezhető :)
Igaz is, boldog húsvétot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!