Megvan a sims2 játék, és nem tudom miért, de nem indul el a játék. Mi lehet a baj?
Szia! " ne aggódj " az a játék már nem fog működni nálam. Nekem a Sims2 körülbelül már 5ször volt kiírva, 5 külöböző embertől. Velem is eljátszott már mindenféle szarságot, mikor mi volt a baja.
Viszont van egy tippem még, az hátha segít. Sima installálással csinálod, vagyis berakod a lemezt és egyből indul a telepítés, vagy Daemon Toolst használsz?
Én daemon toolsal úgy csinálom hogy 2 virtuális meghajtóra váltok (a kis ikonra jobb klikkel, virtualra katt, set numberre katt, és utána 2-est kell kipipálni) és utána egyszerü, mert a lemezről kiválasztom a második ikont a mount imageval. Így ha kéri a másodikat, elsővel az első ikont, második mount imageval a másodikat mountolom be.
De olyan nehéz ez, annyira nem értek a számítástechnikához, a The Sims pedig pont az a játék ami annyiszor megszívatott és megríkatott már, mert nem vette be a gép, hányszor akartam már kivágni az egészet az ablakon mérgemben... így neten keresztül ennyit tudok segíteni, személyesen tudnék esetleg többet. Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!