Q8247 kérdése:
XP-n hogyan tudnám az Ashampoo Burning Studiót kipróbálni, ha nincs internetem?
Figyelt kérdés
A programot pendrive-ra letöltöttem egy ismerősömnél, arról a sáját gépemre feltelepítettem kipróbálásra, de a 10 napos próbaidő is csak a CD irást engedi, a DVD irást nem, pedig éppen ezt akarom kipróbálni.2015. ápr. 3. 10:00
1/7 Tengor válasza:
[link] Nekem ez nem tűnik demonak és DVD-t is tud írni a leírás szerint.
Egyébként bátran ajánlom az ImgBurn nevű progit. Nem csicsás, de lemezt írni tökéletes.
2/7 anonim válasza:
Van Free változata, ami tökéletes.
AhampooFree szoftverbázison, a legjobb kezdőknek ez a program.
3/7 anonim válasza:
Most néztem Tengor linkjét...szóval, használd azt! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Több DVD iró programot megpróbáltam telepíteni, az Ashampoo Burning Studio FREE és az
IMG Burn-t is, de mindegyik csak a CD irást engedi kipróbálásra. Hangsúlyozom, hogy nincs
internetem, csak egy másik gépről tudom lemezen vagy pendrive-on átvinni a programot.
Azért köszönöm a gyors válaszokat. Engem leginkább az Ashmpoo valamelyik magyar nyelvü változata érdekel.
2015. ápr. 3. 10:44
6/7 anonim válasza:
"Engem leginkább az Ashmpoo valamelyik magyar nyelvü változata érdekel." ...eddig mindketten azt ajánlottuk...
7/7 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a DVD irót. Ez után, minden tökéletesen müködik.
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget.
2015. ápr. 7. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!