Van olyan program amellyel egy filmrészletet képkockákra lehet bontani és a kapott képeket elmenteni külön kattintgatás nélkül képkockánként?
Alakul...
A paramétereket/argumentumokat nem mindegy, hogy idézőjelek "...", vagy aposztrófok '...' közé teszed. Utóbbi esetben nem tudja a számozást végrehajtani.
Ha mégis idézőjelet használtál, akkor próbáld kézzel begépelni a százalékjelet (...%3d...), hátha csak bemásolás miatt a karakterkódolás tér el.
Így már tökéletesen működik!
Köszönöm a segítséget!
Látom kreatív vagy. :D
(a PNG tényleg jobb)
Nagyon sok dolgot lehet csinálni még.
Mondjuk adott mappában lévő összes MP4 videón lefuttatja és a képeket a videó nevével és számlálóval elmenti:
for %%i in ("*.mp4) do D:\FFmpeg\ffmpeg.exe -ss 00:01:00 -i %%i -r 1 -vframes 5 "D:\Kepek\%%~ni-%%3d.png"
Itt a BAT fájlt a videók mappájába mentettem, onnét futtattam, és az ffmpeg.exe-re az útvonalával hivatkoztam
VAGY
kicsit bonyolultabb, de ha sok almappa is van, akkor először létre lehet hozni egy szöveges fájlt az összes keresett videó nevével és utána onnét beolvasni, majd a végén törölni:
dir /b /s *.mp4 > filmlista.txt
for /F "delims=;" %%i in (filmlista.txt) do D:\FFmpeg\ffmpeg.exe -ss 00:01:00 -i %%i -r 1 -vframes 5 "D:\Kepek\%%~ni-%%3d.png"
del filmlista.txt
Jó szórakozást!
Köszi!
Még biztos foglak kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!