Adobe After Effects -hez, holtalálok effekteket?
Jelenleg adobe after effects cs4-et használok,
Szeretnék hozzá letölteni effekteket.
a következőkre lenne szükségem.
Orbing effekt azaz teleportálás effekt.
Dusting effekt azaz olyan amikor szíven döfnek egy vámpírt a filmekben és az porrá válik.
tűzgömb, energiagömb és ezekhez hasonló "természetfeletti effektek"
Aki tud segíteni legyen szíves linkelje vagy írja le hogy honnan tudnám letölteni. THX
Rendelkezik saját effektekkel, ezek használatához tanulni kell tutorialokból, vagy kész projecteket, templateseket kell letölteni.Például:
VIDEOHIVE.After.Effects.Project.Templates.Collection.REFLECTIONS
Videohive - Project Pack for After Effects....stb,stb
Az ezekben található kész projecteket átszerkeszthetjük kedvünk szerint. De szükség lesz hozzá még az Adobe Photoshop, Adobe Fireworks a .png, és .psd fájlok létrehozásához, kicseréléséhez....
Lehet hogy csak számomra, de nagyon bonyolultnak tűnik a dolog.
Esetleg valaki tudna linket küldeni magyar tutoriálról, amiben meg tudnám nézni hogyan kell e fajta effekteket készíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=vjunGguxDNE
Van több része, nézegesd.
köszönőm, segítettél a válaszoddal most már annyira belejöttem a program használatába, hogy amatőr effektezéseket el tudok végezni, de viszont azt nem tudom, hogy hogyan kell pl.: a gonosz azaz a fekete szemet effektezni, elnézést ha nem vagyok érthető.
Néztem tutorialokat, és bár egyszerűnek tűntek, cseppet sem azok, sőt valahogy nekem sehogy sem sikerül. esetleg valaki letudná írni részletesen mit kéne tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!