A Don't Starve című játékhoz hol tölthetem le a magyarítást?
Figyelt kérdés
A Kleientertainment.com-on már próbáltam, de nem engedi, sőt, még regisztráltam is, de úgysem engedi. Valaki esetleg tudna adni egy linket, ahol regisztrálás, vagy ehhez hasonló nélkül letölthetném a magyarítást? Előre is köszönöm a válaszaitokat!2015. márc. 29. 10:52
1/5 Csori96 válasza:
Teljes magyarítás még nem készült hozzá, de a bétát innen letöltheted: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, adom a zöldet, csak van egy problémám. Amikor belépek játék közben a Mods-ba, akkor kiad egy Don't Starve-es ablakot, aminek a neve: Steam Workshop. Nem is lehet kilépni az ablakból, mivel semmi sincs benne. (Ez a Reign of Giants-nál van) Esetleg tudnál segíteni?
2015. márc. 29. 18:14
3/5 anonim válasza:
Ügy tudom az alap játékkal tuti működik, es a together -el is. Én is akartam rajta dolgozni meg is kaptam a projektet de nagyon elszomorított,hogy nem lehet ékezeteket használni.... angolul így jobb. ;)
4/5 anonim válasza:
Jaj,és hogy válaszoljak a magyarítás -t a rendes steam workshoprol szedd le ha megvan a rendes játék, viszont ha kalózkodsz ennek is működnie kéne
5/5 A kérdező kommentje:
Csak annyi a probléma, hogy amikor be megyek a mods-ba, akkor kiad egy Don't Starve típusú ablakot, aminek a neve Steam Workshop, ráadásul az ablakban semmmi sincs, és ennyi. Se előre, se vissza. Nem is lehet kilépnia játékból, csak ha leteszem a tálcára. Csak annyit szeretnék tudni, hogy ki lehet-e lépnia bból az ablakból, vagy esetleg eltüntethetem-e azt. Minden válaszodra adtam zöldet! ;)
2015. márc. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!