Blenderben beillesztés?
Figyelt kérdés
A blenderben nem tudok tárgyakat beilleszteni.Letöltöttem őket a tf3dm oldalról, rámegyek az inportra, kiválasztom a fájlt és kiírja hogy: TRACEBACK(MOST RECENT CALL LAST)És alá a fájl helyét.Mi a baj?2015. márc. 28. 12:56
1/12 tabaki válasza:
Linkelj már egy ilyen tárgyat, hogy kipróbálhassam.
4/12 tabaki válasza:
Bocs, nem akarok hülyeséget mondani, de kibontottad a fájlokat? Nekem probléma nélkül betölti. A textúrákkal egyelőre nem foglalkoztam, de... :
5/12 tabaki válasza:
Pardon, most jövök rá, hogy kibontás nélkül nem is látnád a fájlt... Melyik Blender-verziót használod? Egyelőre akármivel próbálkozom, nem sikerült elérnem ezt a furcsaságot.
6/12 tabaki válasza:
Utánaolvasva úgy tűnik, eléggé különbvöző helyzetekben képes előjönni ez a probléma, a gyatra angolságom miatt nem is igazán világosodott meg, mi lehet bennük a közös. Az mindenesetre bizonyosnak látszik, hogy nem te csinálsz rosszul valamit, hanem valami lappangó bug lehet. Valaki panaszkodott rá, hogy ha importálás előtt berakott egy lámpát, akkor bekövetkezett a hiba -- ha csak utána, akkor minden rendben volt. Érdekes. Máshol azt írják, hogy hibás telepítés eredménye, illetve javasolják az újratelepítést és az add-onok frissítését.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2015. márc. 29. 09:25
8/12 A kérdező kommentje:
Honnan töltötted le?
2015. márc. 29. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!