Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Mac OS X -nek kisebb az...

A Mac OS X -nek kisebb az erőforrásigénye, mint a Windows-nak (8.1)?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából megegyező, de ha figyelembe vesszük, hogy egy pc-ből 2x erősebbet összeraksz egy mac árából, úgy már átszámolhatjuk és rávághatjuk, hogy pénzügyileg nagyobb az igénye, míg talán kevesebbet is nyújt az alacsony támogatottsága miatt.
2015. márc. 27. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
de meg súgom lehet mac rendszert feltelepíteni windows alapú pc-re is .
2015. márc. 27. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a memóriakezelés jobb OSX-ben.
2015. márc. 27. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek.
2015. márc. 27. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha támogatottak az alkatrészek, amik leszűkülnek pont azokra amiket a macek használnak.

De szerintem saját magával szúr ki aki egy jó PC-re OSX-et tesz, hisz az egy butított felületű rendszer (engem pl zavarnam, ez még windowsban is zavar a linuxokhoz képest), és kb tizedannyi szoftver van rá mint winre.

Szerintem az áruk parasztvakítás, ezt nyilván ők is tudják, emiatt az egyedüli előnye, hogy státusszimbólum, még ha nem is versenyképes a hasonló árú asztali gépekkel. (a márka összes termékére igaznak tartom ezt)

2015. márc. 27. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem tudok egyetérteni, ha használtál már OSX-t, akkor tudod, hogy szinte ugyanúgy működik minden, mint Linuxban, viszont az átlagfelhasználó is ki tud igazodni azokon a funkciókon, amit az arca elé tolnak. A hardver áráról meg annyit, hogy sokáig keresgéltem Macbook árkategóriában Windows/Linux laptopokat(ultrabook méret), nyilvánvalóan elvárom, hogy ennek megfelelő legyen az összeszerelés, a felhasznált anyagok minősége és a teljesítmény. Az összes gép, ami megfelelt volna az elvárásaimnak drágább volt, mint egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező Macbook. (Dell XPS 13, HP Spectre, Lenovo Thinkpad, Asus Zenbook) Ráadásul egyikbe sem tettek olyan jó billentyűzetet és trackpadet.
2015. márc. 27. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!