Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hová töltsek fel 14GB winrar...

Hová töltsek fel 14GB winrar fájlt hogy más is letölthesse?

Figyelt kérdés
Egy játékról lenne szó, torrent oldalakra nem szeretném feltölteni mert a saját honlapomra szeretném felrakni viszont sem a Mediafire, sem a Dropbox nem enged feltölteni ilyen nagy méretű fájlt. Már megcsináltam torrent fájlnak is, de így meg hiába töltené le valaki (hogyha nincs fent torrent odlalon)nem indul el a letöltés mert azt írja ki hogy "csatlakozás peerekhez". Valakinek lenne valami ötlete? Nagyon fontos lenne! :/

#töltés #megosztás #Torrent #WinRar #nagy méretű fájl feltöltés #14gb
2015. márc. 27. 08:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha 7zippel tömörítenéd, akkor eleve felajánlaná azt, hogy darabolja pl. 7-8 részletbe, úgy pedig bőven fel tudnád tölteni Drive-ra is akár.
2015. márc. 27. 08:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, erre nem is gondoltam! És az úgy nem lenne jó hogy ha kicsomagolom ezt a winrar fájlt akkor rengeteg mappa van benne, a legnagyobb mappa mérete 2, valahány gb. Szóval úgy nem lenne jó hogyha a játék mappáit külön csomagolnám be pl 5-össével, tehát olyan 3 gb-onként? Így ha valaki mindet kicsomagolja egy mappába, akkor végülis ugyan azok a mappák lesznek meg neki.
2015. márc. 27. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül ugyanakkorák a mappák, lehet, hogy valamelyikben lesznek nagyobb fájlok, borulna a szisztémád. Sokkal egyszerűbb, ha magának megoldja, aztán mikor egyszerre a 7-8 állományt kicsomagolja az illető, akkor úgy fog kinézni, mint nálad is.
2015. márc. 27. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:

A winrar es mas tomoritok 'darabolos' funkcioja nem korlatozodik mappakra. Tokmindegy mi van a darabokban. Akar egy fajl kozepen is kettevagja, majd kitomoriteskor ujra osszerakja, meglehetosen biztonsagosan.

Ha megfeleloen korlatozott a kor, aki(k)nek el akarod kuldeni, akkor hasznalj bitsync-et. Ez tulajdonkeppen egy privat torrent tracker, ami csakis az altalad megadott koddal enged hozzaferest a fajlokhoz. A tuloldalon feltelepitett bitsync kliens kozvetlenul a te gepedrol tudja letolteni a fajlokat, amiket igy 'megosztasz'.

2015. márc. 27. 08:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ! Akkor megpróbálom megoldani úgy ahogy te írtad, 7zip-el! :)
2015. márc. 27. 08:56
 6/12 Tengor ***** válasza:

Te csináltad a játékot? Ha igen, akkor nem hiszem el, hogy volt kess 14 GB-nyi anyag összepakolására, de nem telik egy 14 GB-os tárhely bérlésére. Egy évre mennyi lehet? 5000 Ft?

Ha nem a tiéd a játék, akkor egyrészt nincs jogod feltenni, másrészt te is valahonnan töltötted, akkor onnan más is le tudja tölteni.

2015. márc. 27. 08:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt semmiképp nem szeretném hogy közvetlen az én gépemről töltsék le a játékot!
2015. márc. 27. 08:58
 8/12 A kérdező kommentje:

1. nem én csináltam

2. Én annó nagyon régen egy külföldi oldalról töltöttem le, de hiába kerestem utána, nem találtam meg a letöltését ott, ha esetleg tudsz adni egy olyan linket ahol fent van ez a játék pack (The Sims 2 Double Deluxe)úgy hogy másoknak nem kell regisztrálni és belépni egy oldalra hogy letöltsék, akkor megköszönném.. Ezért is akarom én felrakni, mert megtaláltam másik 2 oldalon is de jelzett a vírusirtóm így nem engedett be az oldalra hogy megnézzem a letöltését.

2015. márc. 27. 09:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem kérdezett rá a 7zip hogy darabolva-e csomagolja és a beállításoknál sem találok semmi ezzel kapcsolatosat.
2015. márc. 27. 09:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Már megvan! Winrarral sikerül 2 gbonként tömöríteni.
2015. márc. 27. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!