Hová töltsek fel 14GB winrar fájlt hogy más is letölthesse?
A winrar es mas tomoritok 'darabolos' funkcioja nem korlatozodik mappakra. Tokmindegy mi van a darabokban. Akar egy fajl kozepen is kettevagja, majd kitomoriteskor ujra osszerakja, meglehetosen biztonsagosan.
Ha megfeleloen korlatozott a kor, aki(k)nek el akarod kuldeni, akkor hasznalj bitsync-et. Ez tulajdonkeppen egy privat torrent tracker, ami csakis az altalad megadott koddal enged hozzaferest a fajlokhoz. A tuloldalon feltelepitett bitsync kliens kozvetlenul a te gepedrol tudja letolteni a fajlokat, amiket igy 'megosztasz'.
Te csináltad a játékot? Ha igen, akkor nem hiszem el, hogy volt kess 14 GB-nyi anyag összepakolására, de nem telik egy 14 GB-os tárhely bérlésére. Egy évre mennyi lehet? 5000 Ft?
Ha nem a tiéd a játék, akkor egyrészt nincs jogod feltenni, másrészt te is valahonnan töltötted, akkor onnan más is le tudja tölteni.
1. nem én csináltam
2. Én annó nagyon régen egy külföldi oldalról töltöttem le, de hiába kerestem utána, nem találtam meg a letöltését ott, ha esetleg tudsz adni egy olyan linket ahol fent van ez a játék pack (The Sims 2 Double Deluxe)úgy hogy másoknak nem kell regisztrálni és belépni egy oldalra hogy letöltsék, akkor megköszönném.. Ezért is akarom én felrakni, mert megtaláltam másik 2 oldalon is de jelzett a vírusirtóm így nem engedett be az oldalra hogy megnézzem a letöltését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!