Hogyan távolítható el egy alkalmazás, ha nem található az eltávolítója?
Konkrétan a skype 6.18-as verziójáról van szó.
Már egy jó ideje nem tudom frissíteni, mert mindig azt a hibaüzenet kapom, hogy nem található a skype.msi windows installer telepítöcsomag.
Már azt is próbáltam de nem vált be. Söt minden egyéb helyröl is, ahol még különbözö részei elöfordulhatnak.
De olyan hibaüzenetet is szokott adni, hogy valami "maxconnectionsperservers" vagy milyen kulcs nem nyitható meg a rendszerleíró adatbázisban.
na jó, de hogy?
Már lefuttattam a microsoftnak egy fix-it nevü javító, és eltávolító szoftverjét is, de nem tudta ez sem leszedni. Viszont valami olyan üzenetet adott a végén, hogy állítólag sérültek a rendszerleíró kulcsok.
Na ilyenkor mi a teendö? Hogy lehet a rendszerleíróból is végleg kitakarítani?
Köszi, ezt még megpróbálom, csak az a baj, hogy a telepített alkalmazások között sem látszik.
Próbáltam a rendszerleìróban ezt a "sperservser" vagy milyen kulcsot megnyitni, amit mindig reklamál, hogy nem nyitható meg, de ott skype-ra vonatkozó bejegyzést nem találtam. Már az engedélyeket is beállítottam teljes hozzáférésüre, de továbbra is ugyanezt a hibaüzenetet adja. Ja és a hibakód: 1603
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!