Tudjatok hogy mi a gond a programmal (VDJ)?
Sziasztok...Nem tudom mi tortent, de csutortokon kell egy bulit csinaljak, es nem megy a programom...mar probaltam ujrainstalalni meg minden, de semmi nem valtozott...kerlekszepen adjatok tanacsot, hogy mit csinaljak, mi lehet a megoldas...
Itt a lin amelyen lathato mi a gond a prorammal:
Kerlekszepen segitsetek...nagyon fontos lenne...ha nem lessz meg csutortokik ulhetek mint egy f***sz es rakhatom mediaplayerbol a zeneket, ami kinos...
Megegyszer kerlek szepen segitsetek...!
Koszi... :)
Ember...hasznalj inkabb traktor scratch pro 2-ot...ezerszer jobb, es nem lesznek ilyen problemaid mert nincsenek benne bug-ok...jo tudom...megszoktad a VDJ-t, hasznalata nagyon egyszeru es kenyelmes, foleg a 8-as...nagyon "felhaszalobarat", de a traktort, ha megtanulod(mert azt nehezebb kezelni), hidd el hogy nem akarsz majd visszaterni a VDJ-re...hidj nekem, es probald meg...toltsd le(ha van nCore-od akkor ott vannak jo kit-ek..)...ez az en velemenyem, de azt csinalsz amit akarsz... :)
P.S. hogy mi a baj nem tom, de tobb mint valoszinu, hogy rezolucio problema, vagy egy bug, amit csak akkor javithatsz ki ha ujratelepited a geped es ujra letoltod a VDJ-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!