Vettem egy Kindle-t, de nem úgy működik, mint szeretném. Valaki ért hozzá?
Figyelt kérdés
Rátettem pár fájlt és tudtam is olvasni őket. Ezután töröltem pár fájlt rátettem újakat de csak a törlést érzékelte és az új fájlokat nem jeleníti meg (a régiek eltűntek). Ezután visszatette a régieket, de már azokat sem érzékelte). Csak a szótárakat tudom letörölni, aztán visszamásolni. Pdf-et és epub-ot sdr-t próbáltam rátenni.2015. márc. 26. 19:15
1/1 anonim válasza:
ne az eszköz hibája legyen már, hogy nem jól használod.
Mobi formátumot ismer a kindle.
Letöltöd Calibre nevű programot, ott tudsz konvertálni epubot, meg egyéb formátumot mobiba. Majd a mobi formátumot eszközre is tudod küldeni a program segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!