Miért ilyen rossz az Origin? Sims 4?
Annyira fel(csunyaszó) ez az Origin...
Fel akartam rakni a sims 4-et (limited editiont) a gépemre eredeti cd-ről. Ezt már régebben megtettem de újra lett téve a gép és minden letörlődött.. Most azt se tudom, hogy mi volt a nevem és a jelszavam se.. Amikor meg rámennék a jelszó visszaállításra akkor "Hoppá, nem sikerült betölteni a lapot"... (Netemmel nincs semmi baj, se a böngészővel..) Aztán meg próbáltam csinálni egy új accot Originen és úgy telepíteni. De azt írta, hogy a kódot már felhasználták. Igen én régen.. ÉS MOST FOGALMAM SINCS mit tegyek. 2 ÓRÁN keresztül próbálgattam megfejteni a jelszavam.. Valaki tud segíteni?
Ma már minden kliens így működik.
Esetleg beszélj velük. Van a support oldalukon egy chat (igaz angol), ahol ha leírod az email címed, a játékod kódját, szerintem visszaállítják a fiókodat!
Nekem sokat segített az Origin support, egyszer még egy Retail verziós karcos lemezhes is adtak kódot, hogy használhassam Originen keresztül. (csak be kellett mutatnom az eredeti lemezt/kódját.)
Bejelentkezel, és valahol kikeresed a chat funkciót. a Chrome böngésző nem szereti, én mozillával vagy sima explorerrel szoktam ha bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!