Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Window 7 telepitési hiba?

Window 7 telepitési hiba?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy el indul a telepités semmi gond amikor végzett a telepitésel ujra indul a gép amikor elvileg fent van már a windows de nem indul el. azaz bootolás jo. Bios jo. kurzor jobb felsö sarokba villig és nem indul semmi. ötlet????
2010. febr. 17. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Abból amit leírtál úgy tűnik hogy a bootloader nem települt fel nem tudom hogy van-e rendszervisszaállító lemezed ha nincs nézz körül itt [link]

bootolj a lemezről és próbáld meg vele javítani az indító rekordot.

2010. febr. 18. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz. És meg tudod mondani hogy mit csináljak? A telepitö biztos hogy jó mert másik gépen gond nélkül sikerült telepiteni. Proba verziot se tud5tam fel rakni mert ugyan ez volt.
2010. febr. 19. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Indítsd el a telepítőd és a Repair Your Computer-nél válaszd a Command Prompt-ot majd írd be hogy bootsect /nt60 C:\ esetleg bootsect /nt60 SYS vagy bootsect /nt60 ALL ha egyik sem menne akkor sajnos újra kell particionálnod a géped és formatálni is.
2010. febr. 20. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
ok kösz :) azt nem értem hogy amikor telepitettem formatált, particionált és amikor be jön hogy hova akarom telepiteni volt egy külön partició 10Mb bootsec néven. Lehet azzal van a gond? Másik gépen nem volt ilyen.
2010. febr. 21. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen az lehetséges melyik particiód az aktív?

Mert ha a bootsector azon a 10 mb-os partición van

de neked a másik van aktívra állítva akkor az lesz a gond.

Írd be a parancsorba hogy diskpart majd list partition

ha ez a gond akkor select partition 1 majd active.

2010. febr. 21. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!