Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak, hogy induljon...

Mit csináljak, hogy induljon a Sims 4?

Figyelt kérdés

Eddig ugyanúgy ment minden,Origin belépés,játék. De most azt írja ki,hogy egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Próbáltam már hogy leállítok mindent,és újra az egész gép,de nem segít.Ötletek? (szeretném,hogy a mentések maradjanak meg)

2015. márc. 25. 19:24
 1/6 anonim válasza:
Igaz nem a The Sims 4,de kb.ugyan olyan a problema.Nekem megvolt a The Sims 3.Nagyon jol ment,de leakartam hozza tolteni a The Sims 3 Hazi Kedvencek-et,sikerult is letoltenem,telepitettem is a jatekot,de kozben telepitettem az Origin-t is es ettol az egesz jatek leallt es tobbet nem tudtam jatszani rajta,aztan utana kerestem es azt irtak,hogy NEM SZABAD telepiteni az Origin-t.Szerintem,ha van egy ismerosod aki mar letoltotte a The Sims 4-et segitsen neked is vagy talan egy szakertot.Nekem van egy ismerosom aki mar letoltotte a jatekot es o letoltotte nekem is es most nagyon jol megy a The Sims 4.Remelem,hogy segitettem.
2015. márc. 26. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor töröljem le az Origint? Mert most volt újratelepítve,és így sem indul.
2015. márc. 26. 21:07
 3/6 anonim válasza:
Szerintem torold ki az Origint es a The Sims 4-et, aztan toltsd le es telepitsd ujra, talan igy menni fog Origin nelkul.En Torrent-el toltottem le es Poveriso-t hasznalok es nagyon jol megy.
2015. márc. 27. 08:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvittuk informatikushoz,ott megoldottak,de koszonom szepen a valaszokat!:)
2015. ápr. 3. 22:12
 5/6 anonim válasza:
Szivesen :)
2015. ápr. 6. 14:15
 6/6 tarczi válasza:
Látom neked meglett a megoldás nekem olyan problémám van hogy nem tudom frissíteni utána letöröltem a simset nem tudja letölteni most meg mi lehet a baj.
2015. aug. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!