Miért akad a Borderlands 2 -tő ha az egy meg stabil 60 fram-el megy?
Figyelt kérdés
Amd phenom II x6 1090T processor
8.0gb ram
AMD radeon HD 6900
Akad főleg ha hatalmas a beláthatóság a terepen akkor előfordul ,h 60 ról droppol 30-ra elég gyakran.
Nem értem az egy ment stabilan nyilván kicsit változott új textúrák.Nagyobb terek,de a motor nem sokat.
Arról nem is beszélve ,h sok sokkal nagyobb igényű játék meg folyik stabilan p.l metro,crysis széria és még a mai játékok között is sok eldöcög megfelelő beállítás mellett p.l Dying light szóval érthetetlen.
Próbálkozzak a Radeon pro profillal esetleg vagy mi?
2015. márc. 24. 19:44
2/4 A kérdező kommentje:
physx alapból ki van kapcsolva..
Bár csodálatos dolgokra képes az én konfigom ahhoz kevés
2015. márc. 24. 19:48
3/4 A kérdező kommentje:
1. már próbálgattam pár dolgot ,de az élsimításon és a különböző képszűréseken kívül képtelen vagyok lejeb adni max még az árnyékokat húztam lejeb.De mint tudjuk nagyon kaki a grafikája nem is azért szeretjük:)De ez sem segített igazán..Lowon meg nem fogom játszani ha alapból mosott és elnagyolt textúrái vannak ultrán is.
2015. márc. 24. 19:51
4/4 anonim válasza:
Hát ha lowon jól fut, de úgy nem akarod játszani, és neked ez fontosabb, akkor vegyél új hardvert. Más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!