Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1-ben kisebbre...

Windows 8.1-ben kisebbre lehet venni az asztalon lévő ikonok méretét?

Figyelt kérdés
Ezenkívül ki lehet kapcsolni azt a funkciót, hogyha jobb alsó sarokba viszem az egeret, akkor feljön az a plusz menü? Köszi!
2015. márc. 24. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobb klikk az asztalon, Nézet, és kis ikonok.

Jobb klikk az Asztalon, Személyre szabás, bal oldalt – alul Tálca és navigáció, Navigáció fülön pipáld be az “Asztali háttér megjelenítése indításkor” pontot.

2015. márc. 24. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A második dolgot hiába csináltam meg, és jelentkeztem ki és be is, ugyanúgy feljön. Erre gondoltam: [link]

2015. márc. 24. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Arra is van megoldás.

Gépház---Gépek és eszközök---Sávok és szélek.

[link]

2015. márc. 24. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ezt is kikapcsoltam, ha jobb felsőbe húzom az egeret, akkor valóban nem jelenik meg, de ha jobb alulra, akkor igen. Mondjuk valószínűleg ritkán kattintok majd oda az óra sarkába, szóval annyira már nem zavaró. Köszi mégegyszer!

2015. márc. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!