Ha összehasonlítjuk a Sony Vegas Pro-t meg az Adobe Premiere Pro-t, akkor melyik a jobb?
Az is érdekelne még, hogy renderelésnél a Premiere az mekkora fájlokat gyárt?
Én eddig még csak Vegast használtam.
Számtalan szempont alapján lehet két programot összehasonlítani. Tehát a kérdésed ilyen formán értelmetlen.
A Pr. olyan méretű fájlokat készít, amilyen beállításokat megadsz. Vagyis nem a programon múlik a méret, hanem rajtad.
Jó, mondom hogy azt még nem használtam.
Csak azt tudom, hogy a Vegas az egy 4,5 perces 1080p-s videót egy 471 MB-os fájlba rendereli le, ha a formátum MP4...
Képzeld ha avi lenne.....
Na de akkor úgy kérdezem, hogy melyikkel lehet frankóbb videókat összedobni?
Ha a legújabb verziót nézzük mindkettőből, akkor melyik a gazdagabb?
Melyikkel egyszerűbb a videókészítés?
Ez elég szubjektív dolog. Én személy szerint ki nem állhatom a Vegast, de ettől még lehet jó program.
Tudásban szerintem a Premiere meghaladja a Sony vegas-t.
Persze itt is minden a felhasználó jártasságán múlik.
Mert ugye hiába veszek magamnak egy sportmotort, ha az első kanyarban felborulok vele. :)
Értem.
Na akkor most szépen feltelepítem, és kipróbálom, aztán majd kiderül hogy nekem melyik a jobb. :D
Köszi a válaszokat! :)
"a Vegas az egy 4,5 perces 1080p-s videót egy 471 MB-os fájlba rendereli le"
Ezt nem a "Vegas"-on múlik, hanem a beállításokon. Ha felére veszed a bitrátát akkor lehet, hogy csak 300MB lesz a fájl, ha a mostani duplájára, akkor 1GB feletti. A kulcskocka sűrűségtől is erősen függ a végleges méret. Tehát NEM a programtól függ a fájl mérete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!