Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha összehasonlítjuk a Sony...

Ha összehasonlítjuk a Sony Vegas Pro-t meg az Adobe Premiere Pro-t, akkor melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Az is érdekelne még, hogy renderelésnél a Premiere az mekkora fájlokat gyárt?

Én eddig még csak Vegast használtam.

2015. márc. 22. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Számtalan szempont alapján lehet két programot összehasonlítani. Tehát a kérdésed ilyen formán értelmetlen.

A Pr. olyan méretű fájlokat készít, amilyen beállításokat megadsz. Vagyis nem a programon múlik a méret, hanem rajtad.

2015. márc. 22. 11:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó, mondom hogy azt még nem használtam.

Csak azt tudom, hogy a Vegas az egy 4,5 perces 1080p-s videót egy 471 MB-os fájlba rendereli le, ha a formátum MP4...

Képzeld ha avi lenne.....

Na de akkor úgy kérdezem, hogy melyikkel lehet frankóbb videókat összedobni?

Ha a legújabb verziót nézzük mindkettőből, akkor melyik a gazdagabb?

Melyikkel egyszerűbb a videókészítés?

2015. márc. 22. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez elég szubjektív dolog. Én személy szerint ki nem állhatom a Vegast, de ettől még lehet jó program.

Tudásban szerintem a Premiere meghaladja a Sony vegas-t.

Persze itt is minden a felhasználó jártasságán múlik.

Mert ugye hiába veszek magamnak egy sportmotort, ha az első kanyarban felborulok vele. :)

2015. márc. 22. 11:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem.

Na akkor most szépen feltelepítem, és kipróbálom, aztán majd kiderül hogy nekem melyik a jobb. :D

Köszi a válaszokat! :)

2015. márc. 22. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

"a Vegas az egy 4,5 perces 1080p-s videót egy 471 MB-os fájlba rendereli le"

Ezt nem a "Vegas"-on múlik, hanem a beállításokon. Ha felére veszed a bitrátát akkor lehet, hogy csak 300MB lesz a fájl, ha a mostani duplájára, akkor 1GB feletti. A kulcskocka sűrűségtől is erősen függ a végleges méret. Tehát NEM a programtól függ a fájl mérete!

2015. márc. 27. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:
ja jó, értem :D
2015. márc. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!