TappancsMancs kérdése:
Word-ben hogyan kell másolatként menteni?
Figyelt kérdés
Néztem és valamiért alapból nincs ott ahol ez programoknál lenni szokott. Leírások szerint is kerestem de az ismertetett elérési úton sincs. Tudnátok mondani konkrét elérési útvonalat rá? Köszi!2015. márc. 22. 10:50
2/6 A kérdező kommentje:
2015. márc. 22. 11:27
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval nem vagyok számítástechnikai analfabéta, csak tényleg mintha nem lenne benne. Ahol szokott ez a programokban lenni ott nincs.
2015. márc. 22. 11:34
4/6 anonim válasza:
A nagy Office gombot nyomd meg, és abban a menüben ott lesz a mentés másként.
5/6 Kőváry Orsolya válasza:
Nem kell ehhez ikon a gyorselérésű eszköztárra, nyomd meg a billentyűzeten az F12-es funkcióbillentyűt
6/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem mindkettőt, meg kell hagyjam a nagy office gomb ikonnak tűnt ezért nem is próbálkoztam vele. Működnek! Köszi!
2015. márc. 25. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!