Accessbe hogyan lehet több kulcsot létrehozni?
Figyelt kérdés
ilyen kapcsolatrendszert kéne létrehoznom, de sehogy nem jön össze, hogy ott 2db kulcs is legyen, leírást meg nem találtam. Valaki tudja hogyan kell ilyet létrehozni?
2015. márc. 22. 10:43
1/2 anonim válasza:
A "jelentkezes" tablaban azok idegen kulcsok, nem kell ott két kulcsot létrehoznod.
A másik kettőben hozol létre 1-1 kulcsot, és a jelentkezés táblával már csk összekötöd.
Ld. [link]
2/2 A kérdező kommentje:
A leírtak szerint csináltam, azonban a megoldásnál ott van a kulcsnak a jele is a kapcsolatoknál. Nekem valahogy meg nem kerül oda. Tervező nézetbe minden ugyanúgy van beállítva, kapcsolatok szempontjából is, azonban mégse akar sikerülni. Mi lehet az oka?
2015. márc. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!