Tudnátok mondani ilyen programot / alkalmazást / bármit aminek ez a lényege?
Köszönöm, de az a baj hogy pici és visszaugrik :)
Egy konkrét pózt szeretnék kialakítani vele, amit aztán legalább 10 percig tartania kell (ennél gyorsabban nem tudok rajzolni). Ezáltal szeretném megtanulni a különböző (az aktuális rajzhoz illő) testhelyzetek ábrázolását.
Van egy pózokba állítható fabábu direkt mozdulatvázlatokhoz. Nem tudom mi a neve, én külföldön láttam, de szerintem itt is kapható. Ez az:
Ezért mondtam, hogy program kéne. Anyumék nem engedik az ilyen beruházást, mivel hobbi rajzoló vagyok, és ezért keresek ilyen PROGRAMOT. :/
Mindenesetre köszönöm. Más ötlet?
Reggel volt egy kis időm, és találtam pár telefonos alkalmazást. 5öt töltöttem le, azok voltak ingyenesek, de nem voltam túlzottan megelégedve velük. Végül egy kínai névvel ellátott nagyjából megfelelőnek tűnt, ma ki is próbáltam, beállítottam egy figurát majd lerajzoltam. A célnak megfelelő.
Ezt iPhonera volt, de biztos van androidosra is.
Amiket letöltöttem:
MARA3D Human Anatomy Lite
Random Pose Free
PosablePro
Wooden Doll 3D
+ ami végül jó lett és aminek kínai karakterekkel van írva a neve, így nem tudom neked megnevezni.
Ilyen keresési szavakkal próbálkozz:
Wooden, doll, 3D, art, pose
Pl. 3d wooden doll, art pose, stb. Ezekre ad ki találatot. Fieztősből rengeteg van, de ha szemfüles és türelmes vagy, ingyenest is lehet találni. Hajrá!
(Ettől függetlenül én az Ikeásra beruházok, szívesen ajánlom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!