Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért használják sokan a...

Mért használják sokan a FileZilla-t? Ha kártékony.

Figyelt kérdés

kép(vírus total): [link]

anubis(pdfben, de nem sikerült időtúllépés miatt teljesen befejezni :S): [link]

2015. márc. 21. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=F6YBBh9UP1w&feature=youtu.be

annyi biztos már hogy valami vackakra irányít át, de az a furcsa számomra hogy csak ennél eddig(és nem mindig, a videóban látható)

2015. márc. 22. 16:12
 12/15 Tengor ***** válasza:
Negyed 1 óta már eltelt 4 óra. 4 óra alatt ha nem tudsz egy gépet rendbe tenni, akkor azt nem neked kell megcsinálni, hanem szakembernek. Ha akkor elkezded már rég kész lennél.
2015. márc. 22. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:

"kipróbáltam a gnucash-t"

...ami nem Windows alatt futtatható, így nem is fogja megfertőzni a vírus.

Windows alatt futtatható programot, annak telepítőjét töltsd le, és ellenőrizd le az ellenőrzőösszegét.

Például itt van az Irfanview 0.53 32 bites változata:

[link]

* MD5: 55b8e85efd9731d7b9d5f5f7e4de5a2d

* SHA256: 8cee83f7f489a6aef4218a953b87b1c22d6a93c966e79275c8cb2abe830d0731

nálam nem vírusos:

[link]

Nálad ezzel mi a helyzet? Milyen ellenőrzőösszegeket kapsz?

"a tervem azt hogy mivel a virtuális gépen is ezt csinálja"

Eddig a gazdagépen tevékenykedtél? Azon tapasztaltad a furcsaságokat? Akkor azon keress vírust, a virtuális gépben levő vendégrendszert most hagyjuk is ki a játékból - csak egy újabb bonyolítás.

2015. márc. 22. 16:28
 14/15 A kérdező kommentje:

"Negyed 1 óta már eltelt 4 óra. 4 óra alatt ha nem tudsz egy gépet rendbe tenni, akkor azt nem neked kell megcsinálni, hanem szakembernek. Ha akkor elkezded már rég kész lennél." nem csak a víruskeresést akartam bámulni hétvégén, hanem kicsit mást is csinálni a gépen :)

"Nálad ezzel mi a helyzet? Milyen ellenőrzőösszegeket kapsz?"

[link]

ugyan azt

"Eddig a gazdagépen tevékenykedtél?" hát ott szoktam főként, virtuális gépen ritkán, kivéve az ubuntu szervert

"Azon tapasztaltad a furcsaságokat? " mind a kettőn virtuális(csak a windows), és a gazda gépen is(ez is szintén windows)

yumival kiírtam egy külső merevlemezre több vírusirtót, most azok fognak jönni, az avg-t nem sikerült letöltenem, nagyon lassan jött

2015. márc. 22. 18:03
 15/15 A kérdező kommentje:

végig vizsgáltam többel, mindet frissítettem az új adatbázisra, de egyik sem talált semmit :/

valahol máshol van/máshogy van elbújva :S

2015. márc. 24. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!