Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program amivel...

Létezik olyan program amivel tablet hibát tudok diagnosztizálni?

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Létezik olyan gyógyszer, amivel meg lehet gyógyítani valakit? Igen. Ha nem értenéd a hasonlatot, nem mindegy, hogy milyen hibát szeretnél diagnosztizálni.
2015. márc. 21. 09:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Elnézést kifelejtettem.

Olyan progi kellene nekem ami hardveresen teszteli az eszközt illetve kiírja nekem, hogy hol van probléma.

2015. márc. 21. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez még mindig nem specifikus. Meg nem is tudom, hogy miként képzelted el - ez most nem bántás. Ha bármi rossz, akkor az rossz és kész. GPS pontatlanságát könnyű mérni, van egy tonnányi GPS test, a processzor és a memória sebességét is lehet mérni Quadranttal/Antutuval/sok egyéb mással, valamint össze is lehet hasonlítani mások eredményével. De olyan konkrétan nem fog létezni soha, amit ha lefuttatsz, akkor megmondja, hogy "na, gecó, ergya memóriád!". Ez így ebben a formájában lehetetlen.

Ha gyanakszol konkrétan valamire, akkor a legjobb az, ha összehasonlítod a telefonodat a benchmarkokkal. Ha konkrétan valami noname készüléked van, akkor pedig akár AIDA-val megnézed, hogy hardverileg mire épül, és keresel készülékeket, amiben hasonló rendszer van (lehetőleg nevesebbeket) és megnézed, hogy azok miként teljesítettek. Ha a lassúság a gondod, érdemes figyelni tesztek után a governort, mert lehet, hogy gyárilag powersaver az alap, aztán kb. rommá kell terhelned, hogy méltóztasson felemelni 300 MHz-ről 1200-ra.

2015. márc. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!