Word 2013 körlevél készítés melléklet csatolással?
Az a kérdésem lenne, hogy szeretnék körlevelet küldeni cégeknek. A levél tartalma a saját cégem bemutatkozó levele lenne, a melléklet pl.: egy pdf fájl a termékeim áráról, tehát egy árlista. (a típusa lehet Excel is vagy Word lényegtelen)
Van céglistám, be is van exportálva így a levelet megtudtam írni küldésre kész. A probléma az lenne, hogy az árlistát nem tudom csatolni mellékletként. Azt próbáltam, hogy beszúrás-> objektum-> létrehozás fájlból-> kikeresem, csatolás pipa, ikonként látszik pipa és ezek kombinációja. Próbáltam még Másolás-> beillesztés-> irányított beillesztés-> csatolás, Excel munkalap. Ezek így nem működnek, mivel beteszi az árlistát és még abban a doc-ban is tudom nyitni, de ha elküldöm egy címre azt már nem lehet, mert csak egy sima ikon látszik. (próba e-mailt küldtem saját címre). Valaki okosat tudna esetleg mondani, hogy oldjam meg ezt a problémát. Az e-mail program Outlook 2013. :)
1. Nyitsz egy email programot
2. Csinálsz új emailt az adott címre
3. Szövegnek berakod (bemásolod) a megszerkesztett levelet
4. Fájl csatolása funkcióval hozzácsatolod a listát
5. Elküldöd.
Én még nem találtam erre módszert. Töltsd föl a pdf-et valami tárhelyre, remélhetőleg van céges honlapotok, aztán a körlevélbe linkeld be.
Egyébként meg használj körlevélküldő szoftvert. Bagatell összegbe kerül és ilyeneket profin megold pl. a Listamester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!