Windows Update nem működik?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új gépet, és feltelepítettem rá Windows 8.1 Pro 64-bitet. Amikor belépek a Windows Update-be és rákattintok a frissítések keresése gombra, azt a hibaüzenetet írja ki: "A Windows Update nem tud frissítéseket keresni, mert a szolgáltatás nem fut. Lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet."
Letöltöttem a problémára ajánlott Windows Fixitet, de nem oldotta meg. Manuálisan is ellenőriztem, fut a Windows Update. Egy kis idő googlezés után megtaláltam, hogy a WD 1TB-os HDD-nél adódhat ilyen hiba, és fel kell telepíteni a Intel Rapid Storage Technology drivert. Viszont a gépem AMD-s, ezért nem engedi feltelepíteni. Van valamilyen más megoldás?
2015. márc. 20. 17:57
1/1 anonim válasza:
Én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy vagy valami elbuherált rendszert tettél fel, vagy vírusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!