Omsi 2 miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Omsi 2 nem indul el akárhányszor betöltöm mindig steam-re csatlakozik fel.Letöröltem a steam-et,de akkor még a steam képernyő se jön be.Crackelni is próbáltam az se volt jó.Minden verziót próbáltam,letöltöttem nem működött.Ez előtt a hiba előtt a játék tökéletesen futott aztán gondolt egyet és most ez van.Mielőtt még bárki belekötne,hogy mért nem veszem meg,nos azért,mert szerintem egy nagyszerű játék,de ezért az összegért,amit kínálnak érte nem érné meg megvenni.Tudnátok segíteni mit csináljak,hogy elinduljon?:)2015. márc. 19. 19:02
2/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2015. márc. 19. 20:06
3/7 A kérdező kommentje:
I5-ös proci van benne ha erre gondolsz
2015. márc. 19. 21:05
4/7 anonim válasza:
Az összes omsi 2 torrent szar.Szóval csak eredetivel lehet nyomni az omsi 2-t.
5/7 anonim válasza:
veheted meg eredetibe. tudod én is így voltam vele minek az eredeti cs go ha van non steam is na igen de azért az eredeti az eredeti ezért meg is vettem 3 ezer nem volt pénz érte , át érzed?
6/7 A kérdező kommentje:
3k-t en is adnek erte csak 3 rongyert sehol nem kapsz az a gond
2015. márc. 19. 22:00
7/7 anonim válasza:
Az omsi 2 általában 30-35 euró szokott lenni steamen.De láttam már 20 euróért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!