Lehet olyat, hogy egy ps2-es játékkal vmien programmal átkonvertáljam pc-re? Ha igen melyik az a progi?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:00
1/3 anonim válasza:
Ilyen nincs. Nem is lesz. Emulátorok vannak PC-re amelyekkel tudod olvasni a PS2 lemezeket, tehát PC-n is tudsz vele játszani. Ilyet viszont inkább nem ajánlok, mert egyrészt nem használtam még, másrészt rengeteg a baj velük.
2/3 anonim válasza:
Az előző jól mondta. Nincs ilyen, és mivel a PS2 már letűnt technológia nem is nagyon lesz. Új játékok közül is már nagyon kevés, szinte egy sem jön ki ps2-re. Emulátort én kipróbáltam, de egy kalap sz*r, abszolút élvezhetetlen arról nem is beszélve, hogy warez oldalról tölteni enyhén szólva is elég necces, a legtöbb tele van vírussal, spamekkel
3/3 anonim válasza:
A legtobb PS2 jatek megvan (vagy lassan kijon) PC - n is.
Konverter nincs. Emulator van. Sz@r (mert nagy a gepigenye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!