Valaki tud olyan Oracle Virtual Box letöltési lehetőséget ajánlani, amin tudok 64 bites linuxot is virtualizálni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 19:04
2/10 A kérdező kommentje:
Én innen szedtem le, de a virtuális gép létrehozásakor csak 32 bites rendszereket ajánl fel.
2015. márc. 17. 19:19
3/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy 64 bites vendég rendszert használj, ahhoz:
* 64 bites, hardver-virtualizációval rendelkező processzorral kell rendelkezned
* Az adott virtuális gépben (és a gazdagép biosában is) engedélyezve kell, hogy legyen a hardveres virtualizáció.
* Ha 32 bites gazda operációs-rendszeren 64 bites virtuális gépet szeretnél használni, 64 bites vendég operációs renndszer kell.
Forrás: [link]
Letöltések:
4/10 anonim válasza:
64 bites host kell alá, ezek szerint neked nem az van. (Tán még a proci se?)
5/10 A kérdező kommentje:
64 bites a gépem, egy 64 bites windows 8.1 fut rajta.
2015. márc. 17. 20:13
6/10 anonim válasza:
az egy dolog, de nem tud virtualizálni(Hyper-V, VT-x)
7/10 anonim válasza:
64 bites hoszton akkor is mennie kéne.
8/10 anonim válasza:
szerintem nem, mivel van itthon egy laptop, 64 bites windows van rajta és csak 32 bit-et tud v., nagy nehezen találtunk egy programot és az kiírta hogy mit támogat a proci, ami kellet volna azt pont nem
9/10 anonim válasza:
"64 bites a gépem"
Milyen alaplap és processzor van benne?
Tud hardveres virtualizációt?
10/10 anonim válasza:
Amennyire tudom, a VBox nemtud ilyet, csak hardver virtualizációra képes procival. De a Vmware Player tud. Én is azzal futtattam 32 bites Linux Mint alatt, HV nélküli procival 64 bites Win Server 2012-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!