Letöltöttem a Gameforge Live-ot. Hogyan jelentkezek be?
Valamint a "JÁTSZ MOST" opció alatt található egy "Nincs azonosítód? Regisztrálj most" opció is. Regisztrálni szeretnék, hogy legyen egy azonosítóm, és végre tudjak játszani a Metin2 nevezetû játékkal, azonban a 3. lépésél el vagyok akadva. Ez a harmadik lépés:
"Töltsd le a Gameforge Live-ot és telepítsd a Metin2-t."
Le van töltve, a játék szintúgy, ezért nem engedi mégegyszer letölteni.
De igazából az egész Gameforge Live klienst ki lehet kerülni, ha a játék mappájából indítod el a játékot a metin2.exe-vel.
Ha rákattintasz a "JÁTSZ MOST"-ra, akkor elvileg be kel lhoznia egy panelt, nem? Ott pedig rá kell kattintanod jobb alsó sarokba na "játék indítása" gombra, és elindul.
"Töltsd le a Gameforge Live-ot és telepítsd a Metin2-t."
Le van töltve, a játék szintúgy, ezért nem engedi mégegyszer letölteni.
Már megcsináltad ezt a lépést, akkor meg nem értem, hogy mi a problémád?!
Mondtam már, www.metin2.hu oldalon regisztrálj, és azzal tudsz majd bejelenetkezni a játékban.
Ki kell választani a szervert, a birodalmat, a kasztot. Jobb, ha tanulmányozod előtte a dolgokat a kasztot illetően, de én Pegasus szervert javaslom, azon vannak a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!