Jogtiszta windows 7, de megsérült a termékkulcs. Mi a teendő?
A gépemen jogtiszta windows 7 fut. Meg van az eredeti telepítő lemez, és a szabály szerint a matrica a gép tetejére ragasztva.
Sajnos, a 3 éves zsivány gyermekem még valamikor tavaly elkezdte lekapargatni a matricát, és mire észbe kaptam, letépett belőle egy részt, az első pár karakter olvashatatlanná vált. Sajna sehová sem volt felírva. :(
Mivel gondot nem okozott, hagytam a csudába, el is felejtettem.
De mára már nagyon be volt lassulva a gép, netezés közben mindig kiírta, hogy lassú a windowsom, tisztítani, javítani kellene. Gondoltam, első körben javítom a windows szerveren keresztül, meg is tette, de kérte a termékkulcsot. Ekkor jutott eszembe, hogy hopp, annak az első néhány karaktere hiányzik. Így ennek hiányában nem lett regisztrálva a gép. Most két percenként megáll a tudomány, és felhívja a figyelmemet, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem, és nem eredeti windowst használok, regisztráljak. Elég bosszantó.
Mit tudok tenni?
Jól értem, hogy a régi telepítést azt teljesen letörölted? Abból még vissza lehetett volna nyerni a termékkulcsot.
A számla ellenében az MS ad kulcsot, szerintem őket keresd meg!
Tegyél itt egy próbát:
Vagy ha megvan a bolt, ahol vetted, akkor talán ott is megér egy kérdést.
"2 karakter tán annyira még nem vészesen sok, kezd el próbálgatni"
Kb. 3844 lehetőség. Hát nem is tudom.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!