Legjobb arc retusáló Androidra (manuális "blemish" opcióval)?
Konkrétan olyat keresek, amiben a bőrhibákat (blemish) úgy lehet eltüntetni, hogy én pöccintek oda, ahol van, de akár az egész arcomat is kisimíthatom vele,a ha végigpöccintgetem. :)
Tehát nem olyat keresek, aminél csak egy csuszka van lent, és azzal automatikusan az egész arcot retusálja, és nem is Acne eltávolítót, ami csak kisebb pontokat tüntet el.
A Candy Camera jó lenne, csak az a baj, hogy nem lehet nagyítani közben (az előnézet is túl kicsi). A Photo Editor Max (és Pro) engedi a belenagyítást, ehhez hasonlót keresnék.
Tudna valaki ilyet mondani, lehetőleg ingyeneset?
Köszi! Leszedtem a Pixlr-t, meg az Effect Express-t. A "Heal" lenne az a funkció, ha jól értelmezem? És azon belül a "Shine" talán, mert a Shade-nél világos lesz körülötte, a Spot-nál meg nem tudom, de az államra mentem, és a nyakamban lévő kendő színét is belekeverte vhogy. :) Az Effect Express-nél "Javítóecset" néven van hasonló.
A Pixlr-nél elég sok funkcióhoz le kellene tölteni vmi csomagot, ezek ingyenesek?
igen minden ingyenes :)
Ha belekeveri a színeket akkor úgy csináld hogy nagyíts a kivánt részre és a retuspont méretén állits :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!