A gépen lévő win 7 lefagy bootoláskor. Csökkentett módban is. A win 7-et pendriweről telepíteni próbáltam, de a nyelv kiválasztása után lefagy. Ki mit tenne? Formázzam a winchestert egy másik géppel? Egy 250db-os SSD winyóról van szó
Most a rossz geprol irok linuxos a billentzuyet,nincs ekezet.
Most jol mukodik de a win 7 oprendszert nem tudom,hogy javitsam a Parted magic<cal.
Megnezek egy ujraindulast mindjart, egy viruskeresest megcsinaltam az elobb.
Hogy tudnek lemezkepet betolteni ezzel a linuxos progival,vagy vissza'llitani rendszert?
Sajnos a Win 7 tovabbbra sem toltodik be,a parted magiccal tudom csak hasznalni a gepet.Esyem sincs hoyya mit csinaljak me'g.A particio torlest me'g halogatnam,nem tudom pontosan mi lesz ha torlom az egesz C meghajtot.
:(
Sziasztok
Köszönöm a segítséget,a Parted Magic annyit segített,hogy be sikerült hozni a win 7-et.Itt csináltam egy rendszer visszaállítást,ami után a vírusírtót futtattam rendszerbetöltéskor.Nagyon sok vírust és hibát talált,ezért újra kellett telepíteni a win 7-et.Meg hozzá a sok mindent,még most is telepítem a gépet,viszont most már jól működik.Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!