Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Windows 7 verziót...

Melyik Windows 7 verziót vegyem meg?

Figyelt kérdés
Olyan kellene, hogy a ház körül mindegyik gépet újra tudjam vele tenni. A saját gépemen 3gb ram van, ezért szeretném a 64 bites verziót. Eddig a home premiumon gondolkodtam, de mivel informatikát tanulok nem lesz ez nekem kevés? Illetve milyen típust vegyek, hogy bármennyi gépre fel tudjam tenni?
2015. márc. 14. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"És olyan változatot már sehol nem lehet kapni, amit egyszerre több gépre is feltudok telepíteni? "

Ez a tömeges licenszelés - ha veszel Windows 8.1 frissítési változatot, akkor tudsz telepíteni Windows 7-et is:

[link]

2015. márc. 14. 21:22
 12/18 donfetibo ***** válasza:
Miért nem húzod le a windows 7 pl. az Enterpriset vagy az Ultimatet és azt az összes gépre fel teheted!
2015. márc. 14. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:

"Miért nem húzod le"

Mert például nem akar warezolni.

"az Enterpriset vagy az Ultimatet"

Az egy átlag otthoni felhasználónak minek? Active Directory-t nem használ, 192 GB memóriát nem fog használni, a Bitlocker meghajtótitkosítás és a hálózati mentés kiváltható 3. féltől származó programmal.

2015. márc. 14. 22:06
 14/18 donfetibo ***** válasza:
Nem kell idegeskedni előttem lévő válaszoló csak gondoltam, hogy a legjobbat akarja a gyerek magának, másrészt meg múltkor fel tettem a Home Editional-t de nem voltam vele megelégedve, mivel, hogy én minden éjjel szeretek Psycho horror filmeket nézni Online pl. Home nem engedte, le kellett húznom a filmet de amióta Ultit használom gond nélkül nézem az Online-t!
2015. márc. 14. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:

"csak gondoltam, hogy a legjobbat akarja a gyerek magának"

Akkor egy Home Premiummal vagy egy Professionallal is meg fog elégedni. Az Ultimate vagy az Enterprise szolgáltatásainak többlete a vállalati felhasználókat célozzák meg.

[link]

"de nem voltam vele megelégedve, mivel, hogy én minden éjjel szeretek Psycho horror filmeket nézni Online pl. Home nem engedte"

Az gyaníthatólag nem a Windows-változat hiányossága, hanem a nem megfelelő böngésző és/vagy kódek-gond és/vagy bőngésző-bővítmény - alkalmasint Flash - hiánya.

2015. márc. 14. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
A Win. 10 (Egyenlőre csak angolul) fejlesztői verziót fel tudod tenni több gépre is!
2015. márc. 15. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként a Win.7 még kapható kereskedelmi forgalomban, (OEM)csak a támogatás fog megszűnni kb. 5 év múlva.

Érdemes várni egy pár hónapot a megvásárlással, a kedvezőbb árért, és persze idén nyáron, v. jövőre, díjjmentesen lehet majd frissíteni a Magyar Win. 10-re!

2015. márc. 15. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja, a Professional-t ajánlom -persze a több licenszes verziót- de érdemes figyelni a bit (32-64) kompatibilitásra a gépeidnél...

Privibe tudok ajánlani ilyen licenszet!

Elég kedvező áron!!

2015. márc. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!