Hányszor lehet újra írható dvd-re filmet írni?
Ez lemez függő is, volt olyan lemezem amit megszámlálhatatlanul sokszor újraírtam.
viszont olyan is volt ami már pár újraírás után bemondta az unalmast, nem az volt a baja, hogy rossz volt raja az adat, hanem a DVD recorder egyszerűen hibásnak vélte és nem akart rá írni többször.Újraformázni se tudta.
Ha sz.gépen letöröltem akkor vagy írt rá vagy nem,
de inkább nem.
Bármilyen minőségű is, végtelenszer nem fogja bírni.
Lehet hogy éveken keresztül jó lesz még ha naponta is írsz rá, de előbb-utóbb elromlik.
Nekem a legjobban 1 Emtec újraírható vált be (persze ezzel nem azt mondtam, hogy az Emtec az tuti, de ez az 1 jó volt, hosszútávon, viszont Imation 2 ből 2 nem bírta sokáig, Memorex pedig még addig sem.
Cd ből Dysan-t próbáltam audió cd-t csináltam belőle, mert változatos volt a zenei izlésem és úgygondoltam minek pazaroljam a cd-ket, ha 1 hónap múlva már úgysem fogom hallgatni. 2 ilyenem volt, ezek se bírták olyan sokszor.
Nem a témához kapcsolódik, de ami engem nagyon meglepett az a feltöülthető ceruzaelem (akumlátor) amit elméletileg 1000x újralehet tölteni. Mikor emgvettem a fotómasinámat vettem hozzá 2x 2 darab Energizer akumlátort is, kb 2 évig múködött, majd nem lehetett feltölteni.
Akárhogyis számolom ha minden nap újratöltöttem volna akkoris kb 3 évig múködnie keleltt volna, de 2 év folyamán sem volt még hetente sem újratöltve. ha mégis akkoris öszvissz 100 újratöltés, és a beígért ezerhez képest ez nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!