PowerPoint idő beosztása? Óra, makró, program?
Sziasztok!
Szerdára kell egy prezentációt csinálnom, azonban maximum 10 másodperces eltérés lehetséges a megszabott időkerethez (5 perc). Mit ajánlotok az idő mérésére? Ti hogyan szoktátok figyelni az időtöket?
Gondoltam egy rendes analóg órára, azonban akkor tuti elcsúsznék, ugyanis erős lámpaláz közepette nem fogom tudni folyamatosan figyelni, hogy mennyi van még hátra. Karóra dettó. A ppt fájlt pendriveon kell bevinni, így mindenféle külön feltelepíthető szoftver kiesik a lehetőségek tárházából. Makróval próbálkoztam, online sablonokkal sikerült megoldani a visszaszámlálást, azonban ezt nem tudtam kiterjeszteni több diára. Bármi ötlet?
Uh, ezt baromira rosszul fogalmazhattam meg. Látszik, hogy ma is csak 2 órát tudtam aludni...
Nos tehát, nem, nincs szüségem automatikus diaváltásra, semmi hasonlóra. Pusztán annyit szeretnék, hogy legyen az egyik sarokban egy kis visszazsámlálás, ami mutatja, hogy a teljes 5 perces keretből mennyi van még hátra. Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem most már értitek a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!