Régi msn üzeneteket vajon vissza tudnám olvasni?
Figyelt kérdés
Most hirtelen elkezdtem nosztalgiázni és azon gondolkodok hogy el tudnám e olvasni újra a régi msn üzeneteimet valahogyan?:D Mert ugye régen el lehetett, de ez most megszűnt és állítólag "összeolvadt" a skyppal. Itt valahogy megtudnám találni? És ezeket a beszélgetéseket a fiókomra menti vagy a gépre? Mert azóta amióta én msn-en beszélgettem valakivel utoljára, már új gépem van és nem tudom hogy ez mennyit számít e. Előre is köszi:)2015. márc. 14. 00:02
1/2 anonim válasza:
A régi MSN üzenetek még a gépen voltak tárolva. Ilyenre nincs már lehetőség. Facebooknál viszont van!
2/2 anonim válasza:
Ha le volt mentve a dokumentum-mappád, akkor el tudod olvasni. Ha nem, akkor nem.
A gépre mentette, alapértelmezésben xml formátumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!