Hogyan tudom frissiteni a bios-t?
Figyelt kérdés
Honnan tudom letölteni és hogyan kell csinálni egy bios frissitést? Van valami egyszerű módja ennek?
alaplapom: asus m4a88t-m
2015. márc. 13. 20:10
1/2 csacsi2 válasza:
Látom senki nem szívesen válaszol...
ennek okai
1) Amennyiben nincs gond, vagy nem kívánja el a BIOS frissítést (pl eszközcsere) akkor szükségtelen és veszélyes!
2) Amennyiben elrontod akkor dobhatod ki az alaplapot, ha olyan.
3) Nem tudni mit nem értesz, a gyártó oldalán van pontos leírás hogyan kell (és mit tölts le). Eddig nem jutottál el akkor végképp ne frissítsd (már írtam a következményeket)
Alaplapod pontos típusához keress biost, ennél nagyon nem mindegy!(pl.:M4A88T-M).
keress rá, töltsd le másold adathordozóra (Pendrive /ROM fájl). biosban indítsd el az EZ Flash 2 -őt és frisíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!