A Resident Evil 4 PC verziójának miért olyan rettenetesen ocsmány az irányítása?
Nekem semmi bajom nincs a PC-s RE4-el, kifejeztten tetszik az irányítsa. Vagy 20-szor végigvittem már ezt a játékot, ebből csak kb 2-3 alkalommal lehetett PS2-őn, a többi kb 17 végigjátszás PC-n történt. Igaz, én tanultam gépírást, de nem hinném, hogy nekem emiatt volt könnyebb, mert szinte nem használom a tanultakat. Lehet az is benne lehetett, hogy sokat írtam gépen már kamaszkoromtól fogva, ezért talán testhezálló nekem a PC irányítás.
Azt megjegyzem azért, hogy a RE Revelations 2-ben kissé szokatlanabb volt a sétálás :D
Visszatérve azonban a RE4-jhez, hidd el hozzá lehet szokni :-) Van hozzá egérpatch, ha meg nem tetszik úgy se, akkor próbáld ki a hivatalos(!) HD verziót. Annak talán már jobb az irányítása, igaz, a gépigény is jóval magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!