Van egy exFAT külső vinyó, ami le lett rántva. Az OSX automatikusan fölmountolja, de a Windows 8 nem tudja. Van valami program Windows alá, amivel fel lehet mountolni?
Figyelt kérdés
Kérem csak a kérdésre válaszoljon, aki tud, mert bizonyos ok miatt nekem most muszáj lenne Windows alá mountolnom, és nem másképp megoldani.2015. márc. 10. 09:16
11/13 A kérdező kommentje:
igen, sajnos nem tudja
2015. márc. 12. 20:48
12/13 anonim válasza:
Oké, leírom, mi a szitu, csak a tanulság kedvéért. A kérdést én kezdettől úgy értelmeztem, hogy a külső vinyód fizikailag lett lerántva, pl. egy asztalról, a kábelnél fogva. Rajta pedig egy kétrétegű DVD-kép van, amit az OSX fel tud mountolni, a vinnyóc meg nem...
Tanulság: Értelmesen fogalmazni, kevesebb szlenget használni. Vinyóról készült image-et természetesen nem fog a Daemon betölteni. Konvertáld át VHD-vé, és majd azt be fogja maga a rendszer.
13/13 A kérdező kommentje:
bocs ezt nem tudtam, ez egy 1TB-os HDD, de más se akarja betölteni, most a clonetools-al próbálkoztam, nem értem mi a megfelelő eszköz erre, OSX alapból mountolja
2015. márc. 12. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!