Tabletre le lehet tölteni a Minecraft-ot?
És esetleg még PC játékokat is lehet valahogyan rá rakni?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
ahogy fölöttem írták.vagy felraksz ubuntut android mellé,és azon belül futtatod:D
de te szerintem azt inkább ne csináld.
Androidra van Minecraft pocket edition, de mint ahogy írták nem olyan mint a pc-s változat.
Pc-s játékot nem igazán lehet rá tenni. Viszont vannak játékok melyeket azért elkészítették, hogy mobil eszközön is lehessen velük játszani. Pl. GTA és NFS sorozat néhány része, Imperium Galactia 2, láttam a Playen már Colin Mcrea rally-t is. Szóval van egy pár játék ami pc-s, de már telefonon és tabon (andoridon legalábbis biztos), ha elég erős akkor playről meg tudod vásárolni és játszani vele.
De nem oldható meg. PC-s játékok Windowsra (többnyire) vannak, x86/64-es architektúrára. A tabok 99%-ban meg arm architekúrás procikkal vannak ellátva és android, ios fut rajtuk, illetve vannak windowsosak is, de az nem az a teljes értékű windows mint amikkel a pc-ken meg laptopokon lehet találkozni. Ebből adódóan még ha fel is ismerné a cd meghajtót egy otg kábel segítségével és el is indulna a cd, semmit nem fog tudni kezdeni rendszer a kis telepítő exe-vel (mint amikor először találkoztam pc-n linuxszal és értetlenkedtem, hogy miért nem tudom a kedvenc játékomat feltelepíteni).
Ehhez olyan tab kellene amin teljes értékű windows rendszer van és olyan hardveres körülmények mint ami az asztali pc-kben/laptopokban van. Biztos van ilyen is, de azoknak gondolom vagy magas az ára vagy olyan gyengék, hogy egész biztos nem lehetne rajta ilyen játékokkal játszani.
Szóval marad az, hogy az adott rendszerhez tartozó alkalmazásboltból töltögetsz játékokat és örülsz ha épp olyan címre bukkansz ami van pc-re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!