Hogyan tudom magyarosítani a Windows 7-et?
Telepítéskor beállítottam magyar nyelvre, de mégsem az, mert a lemezen, igaz több nyelv is volt, de sajnos magyarul nem.
Magyar nyelvi csomag kellene hozzá, de honnan tudok ilyet letölteni, nem találok sehol?
Ha Ultimate-et tettél fel (de minek?) akkor tudsz nyelvet cserélni. A többi verzióban ez nem működik, újra kell rakni.
Biztos lehet mindenféle buherálós megoldást találni, de amíg megkeresed, megcsinálod, kb eltelik annyi idő, mint ha újra raknád, és a buherálás az csak buherálás.
Ha jól tudom a Windows Update-ben letölthető a magyar nyelvi csomag a nem fontos frissítések között valahol. De ez a funkció csak professionaltól felfele érhető el, ha jól emlékszek.
De más módszerrel is lehet magyarítani. A Google-ban egyszer már találtam rá leírást és sikerült is magyarítanom az egész OS-t. Szóval sok sikert!
Nem buberálos dolog.
Ha home verzíód van azt nem lehet honosítani. Oda a Vistalizátor nevű program kell. Ugyan úgy működik mint a gyári nyelv telepítő, csak a nyelvi csomag kell hozzá (eredeti forrás vagy sem, mind1). A nyelvi csomagok megkeresésében pedig barátod a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!