Eltűnt egy mappa a gépemről, valamilyen programmal visszatudom szerezni?
Sziasztok!
Az előbb be akartam lépni az egyik könyvtáramba, ahol mindenféle képek vannak, önéletrajzok, stb, de olyan mintha letörlődött volna, pedig 100%, h nem is nyúltam hozzá.
Van egy gyors ikonom hozzá, ha rákattintok azt írja ki, hogy: "A mappa olyan helyre mutat, amely nem érhető el. A hely a számítógép merevlemezén vagy a hálózaton lehet..."
Tudtok tanácsolni vmit, fontos lenne. :/
getdataback ntfs
vagy
getdataback fat
Először is nézd meg fájlkezelőben, hogy ott van e a helyén a mappa. Lehet valaki átnevezte. Ha ez történt akkor nevezd vissza vagy csinálj másik parancsikont.
Ha mégse lenne meg a mappa akkor keresek valami progit rá.
De az csak akkor fog működni ha azóta még nem másolgattál semmit, vagy a rendszer nem írta felül a vinyón a mappa helyét Szóval nem lesz 100 százalékos a visszanyerés
Állítsd vissza biztonsági mentésből! Mert ugye ami fontos, arról természetes, hogy volt mentésed.
Persze, tudom, hogy nem.
Recuva? De lehetőleg ne azon a meghajtón bohóckodj, amin a mappa volt, mert könnyen lehet, hogy azzal teszed tönkre. De a legbiztosabb lenne, ha felkeresnél valakit, aki jártas az adatvisszaállításban, és csinált is már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!